canlı yayın
urkiye-saglikli-kentler-birliginin-35olagan-meclis-toplantisi-yesilyurtta-yapilacak

ÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİNİN 35.OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YEŞİLYURT’TA YAPILACAK

“Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin Toplantısına Ev Sahipliği Yapacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin 2021 yılı Mayıs Ayında ki 35.Olağan Meclis Toplantısına ev sahipliği yapacağız.” diye konuştu.

baskan-comertoglu-tarihi-kentler-birligi-meclisi-2020-yili-olagan-2-toplantisina-katildi

BAŞKAN CÖMERTOĞLU TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ MECLİSİ 2020 YILI OLAĞAN 2. TOPLANTISINA KATILDI

Başkan Cömertoğlu Tarihi Kentler Birliği Meclisi 2020 yılı olağan 2. Toplantısına katıldı Tarihi Kentler Birliği Meclisi 2020 yılı Olağan 2. Toplantısı gerçekleştirildi. Belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda Koruma Özendirme Yarışması ödülleri sahiplerine verildi.

tarihi-yesilyurt-konaklari-ve-44-yil-hatir-kahve-konagi-tarihi-kentler-birligi-basari-odulune-layik-goruldu

TARİHİ YEŞİLYURT KONAKLARI VE 44 YIL HATIR KAHVE KONAĞI, TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ BAŞARI ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

“Çırmıhtı’mızın Zengin Tarihini Ödüllü Yatırımlarla Dünyaya Yansıtıyoruz” Yeşilyurt Belediyesinin ‘ Yeşilyurt Kentsel Tasarım’ ve ‘Lezzet Vadisi’ projesi çatısı altında Çırmıhtı’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini gün yüzüne çıkarmak adına sürdürdüğü ‘Restorasyon ve Dönüşüm’ projeleri ile 44 Yıl Hatır Kahve Konağı, Tarihi ve Kültürel Miras Koruma Proje ve Uygulamaları Özendirme Yarışmasında Başarı Ödülüne layık görüldü.

tarihi-kentler-birligi-tarafindan-battalgazi-belediyesine-bir-odul-daha

TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ TARAFINDAN BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NE BİR ÖDÜL DAHA

TAHTALI HAMAM MÜZESİ, TKB TARAFINDAN ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ Restore edildikten sonra Türk hamam kültürünü gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla hamam müzesi olarak hizmete sunulan Battalgazi Belediyesi Tahtalı Hamam Müzesi, Tarihi Kentler Birliği tarafından ödüle layık görüldü. Ödülü, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nden aldı.